Putnički program

  • Home
  • /
  • Putnički program

ExxonMobil nudi širok asortiman motornih ulja uključujući ulja putničkog programa, sintetička ulja, kao Mobil 1, takođe i polusintetička i mineralna ulja. Ova ulja odobrena od strane proizvođača se oslanjaju na inovativne tehnologije da obezbede vanstandardno podmazivanje motora. Mobil 1 je dizajniran da ponudi optimizovanu efikasnost motora, smanjeno habanje i ekonomiju potrošnje goriva.

Kao autorizovani distributer Mobil ulja Plattner je je zadovoljstvo da ponudi svojim kupcima ne samo vodeće sintetičko motorno ulje Mobil 1 za prodaju, nego i Mobil Super familiju premium motornih ulja za svakodnevnu vožnju. Za više informacija posetite  biblioteku tehničnih listova proizvoda.Pored motornih ulja, u ponudi je kompletan asortiman Mobil ulja :

  • Mobil transmisiona ulja
  • Mobil ulja za motocikle

Kao snabdevač automotiv biznisa od car dealera do manjih nezavisnih servisa nudimo mogucnost brendiranja i raznovrsnog POS materijala.

Otkrijte Mobil 1 razliku

Poslednjih 36 godina, svaka formulacija Mobil 1 je podizala letvicu na viši nivo inovacija i performansi kako bi postao vodeća marka sintetičkog ulja na svetu. Gradeći reputaciju među milionima vozača u industriji, moć Mobil 1 tehnologije pruža najnapredniju zaštitu motora.

  1. Pomaže da motori rade kao novi, Mobil 1 smanjuje habanje karika i cilindara i održava motore novim na duži vremenski period.

  2. Ekstremno niske temperature, Mobil 1 nudi odlične performanse u ekstremnoj hladnoći, osiguravajući protok ulja kroz sve sklopove motora a posebno u prvih nekoliko kritičnih sekundi.

  3. Izvanredna moć čišćenja, Mobil 1 ulja su dizajnirana da održavaju motore čistim i zaštite ih od habanja i formiranja depozita, čak i prilikom visokih temperatura u gradskoj start-stop vožnji.

  4. Preporučen od strane proizvođača motora (OEM) više nego bilo koje drugo ulje na svetu. Danas možemo potvrditi da je Mobil 1 odabran od stane OEM proizvođača opreme više nego bilo koje drugo ulje na svetu.