Mobil Brend

Mobil

Mobil brend predstavlja performanse, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mesto medju svetski priznatim globalnim brendovima.
Za Mobil ulja i maziva, mobil brend predstavlja globalno prisustvo, snagu tehnologije i reputaciju kvaliteta svojih flagship i premijum maziva i kupcima i proizvodjačima opreme. Više detalja na stranici ovde.

Mobil Putnički program

Mobil 1

Mobil 1 je vodeće sintetičko motorno ulje u svetu. Visoko performansna sintetička ulja korištena u Mobil 1 su samo jedan od razloga izvanrednih performansi proizvoda. Ova tehnologija omogućava Mobil 1 da prevazidje neke od najtežih standarda proizvodjača automobila i obezbedi izvanrednu zaštitu od habanja, kako u normalnim tako i u ekstremnim uslovima. Posetite zvaničan Mobil 1 web site za više detalja o Mobil 1 www.mobil1.co.uk

Mobil Super

Mobil super je svetski poznata linija premium motornih ulja za putnička vozila. Koja obezbedjuje različite nivoe zaštite da bi odgovorila uslovima, kako bi vozili sa punom pouzdanošću. Za više o Mobil Super uljima posetite ovde.

Mobil Teretni program

Mobil Delvac

Mobil Delvac predstavlja brend ulja za teretni program već više od 80 godina tako da nije iznenadjujuće da je tehnologija koja stoji iza njega odabrana od strane pet vodećih proizvodjača kamiona. Mobil Delvac je jedan od najprodavanijih brendova u oblasti motornog ulja za teretni program na svetu.

Mobil Delvac predstavlja posvećenost ExxonMobila liderstvu u tehnologiji podmazivanja. Posvećenost istrazivanju i razvoju pomažu Mobil Delvac proizvodima da budu u vrhu preformansi. Za više informacija pogledajte na www.mobildelvac.co.uk

Mobil Industrijska ulja

Mobil SHC

ExxonMobil je postigao neprevazidjenu reputaciju kao snabdevač najsavremenijih ulja i maziva i ekspertize u oblasti industrije kako bi korisnike podigao na više nivoe produktivnosti. Mobil SHC sintetička ulja i maziva nude dug vek ulja dug vek opreme manje rabljenog ulja i uštedu energije kako bi pomogla klijentima da smanje zastoje u radu i dostignu višu produktivnost. Posetite Mobil SHC za više detalja o svim Mobil SHC uljima i kako mogu poboljšati vašu produktivnost.

Mobil Industrijska ulja

Preko 100 godina, Mobil je postigao neprevazidjenu reputaciju kao snabdevač najsavremenijih ulja i maziva i ekspertize u oblasti industrije kako bi korisnike podigao na više nivoe produktivnosti. Mobil industriska ulja i masti su visoko efikasna u podmazivanju opreme. Uz podršku i odobrenje proizvodjača opreme kao i dokazane performanse u praksi klijenti mogu biti sigurni i uvereni u svojstva ovih premium ulja. za više detalja o industrijskim uljima i mazivima posetite Mobil industrial Lubricants.